Web Sitesi Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Amasya Valiliği 65 Bin Dev Öğrenci Proje Kurulu'nun düzenlediği "65 Bin Dev Öğrenci Amasya'yı Tanıtıyor Web Sitesi Tasarım Yarışması" sonuçlandı.

Web Sitesi Tasarım Yarışması Sonuçlandı
  Yarışmada birinciliği Amasya merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu kazanırken , tasarımı hazırlayan öğrenciler Mehmet Ali Ustaoğlu ile Özgür Zengin , danışman öğretmenleri Gülten Ökten ve okul müdürü Mustafa Bostancı birincilik ödülü olan 1 adet bilgisayarı Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz ' ün elinden aldılar .
Yarışmada ikinci olan Suluova Mehmet Bilgili İlköğretim Okulu 1 adet bilgisayar , üçüncü olan Merzifon Atatürk İlköğretim Okulu ise 1 adet projeksiyon cihazı ile ödüllendirilirken , jüri özel ödülüne layık görülen Amasya BİLSEM , Taşova Esençay İlköğretim Okulu , Gümüşhacıköy Işık İlköğretim Okulu , Amasya 75 . Yıl İMKB Beyazıt İlköğretim Okulu , Amasya Zübeyde Hanım Üçler İlköğretim Okulu ve Özel Bahçeşehir İlköğretim Okulu ise fotoğraf makinesi kazandı .
Dev öğrencilerin Amasya ' da yaptıkları faaliyetlerle sessiz bir devrim gerçekleştirdiklerini belirten Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz , " Sevgi , paylaşım duygusu ve girişimcilik ruhu gelişen bu çocuklar , eğitim , sağlık , kültür , spor ve ağaçlandırma gibi her alanda bende varım diyorlar " şeklinde konuştu .
Yarışmada dereceye giren diğer okullar ödüllerini Amasya Vali Yardımcısı İsmail Akman , Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem ve Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet ' in elinden aldılar .