Potada Derbi Heyecanı Yarın İstanbul

-POTADA DERBİ HEYECANI YARIN İSTANBUL (A.A) - 16.04.2010 - BEKO BASKETBOL LİGİ'NİN 28. HAFTASI, YARIN İSTANBUL'DA DERBİ MAÇA SAHNE OLACAK. EZELİ RAK

 

-POTADA DERBİ HEYECANI YARIN

İSTANBUL ( A . A ) - 16 . 04 . 2010 - Beko Basketbol Ligi ' nin 28 . haftası , yarın İstanbul ' da derbi maça sahne olacak .

Ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka , Abdi İpekçi Spor Salonu ' nda karşı karşıya gelecek .

Saat 12 . 45 ' te başlayacak ve Spormax ' ten naklen yayınlanacak maçı Engin Kennerman , Alper Özgök , Yücel Çilingir hakem üçlüsü yönetecek .

-GALATASARAY CAFE CROWN PLAY-OFF ' A GİRME PEŞİNDE-

Cemal Nalga skandalı sonrası puanlarının silinmesiyle ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan , ancak seri galibiyetlerle bu tehlikeyi büyük ölçüde atlatan Galatasaray Cafe Crown , ilk 8 içinde yer alarak , play-off ' a katılma mücadelesi veriyor .

Sarı-kırmızılı ekip 27 maç sonrası 37 puan ve averajla 11 . sırada yer alıyor .

-BEŞİKTAŞ COLA TURKA 4 . ' LÜĞÜ KORUMAK İSTİYOR-

Ligi 4 . sırada bitirme mücadelesi veren ve geçen hafta yine bir derbi maçta Fenerbahçe Ülker ' i mağlup eden Beşiktaş Cola Turka ise 27 maçta 16 galibiyet ve 11 yenilgi sonrası 43 puan ve averajla 4 . sırada bulunuyor .

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş Cola Turka Arena ' da yapılan maçı Galatasaray Cafe Crown 96-87 ' lik skorla kazandı .

Galatasaray Cafe Crown yarınki maçı da kazanması durumunda , olası bir play-off eşleşmesine 1-0 önde başlayacak . Beşiktaş Cola Turka ' nın galibiyeti halinde ise olası seri eşitlikle start alacak .

Derbi maçı , ' Üç Büyükler ' arasında yapılan anlaşma uyarınca konuk Beşiktaşlı taraftarlar salonda izleyemeyecek .

16 . 04 . 2010 11 : 35 : 50