Meclis Üyesine 'Senatörlük Nişanı'

Avrupa-Asya Ticari Misyonu tarafından 'Senatörlük Nişanı' verilen Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Murat Denizdelen, nişanını ATSO'da düzenlenen törende ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in elinden aldı

Meclis Üyesine 'Senatörlük Nişanı'
Avrupa-Asya Ticari Misyonu tarafından 'Senatörlük Nişanı' verilen Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Murat Denizdelen, nişanını ATSO'da düzenlenen törende ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in elinden aldı.
ANATLYA İÇİN ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENDİ
Törende bir konuşma yapan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, "Antalyalı genç bir işadamının böyle anlamlı nişanla ödüllendirilmesi gurur verici. Murat Denizdelen ülkemiz ve Antalya için önemli bir misyon üstlendi. Başarılı olacağından kuşkumuz yok" dedi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de Murat Denizdelen'i daha büyük başarıların beklediğini ifade etti.
TÜRKİYE'DE NİŞANI ALAN İLK KİŞİ
Avrupa-Asya Ticari Misyonu Başkanı Armin Hınz, Murat Denizdelen'in Türkiye'de bu nişanı alan ilk kişi olduğunu söyledi. Ekonomik ve kültürel konularda faaliyet gösteren Avrupa-Asya Ticari Misyonu'nun her ülkede bir temsilcisinin bulunduğunu belirten Armin Hınz, 12 bin üyeli kuruluşun en genç ülke temsilcisi olan Murat Denizdelen'in iki ülke ilişkilerine yaptığı katkı nedeniyle bu nişana layık görüldüğünü bildirdi. Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne girmesini desteklediklerini de belirten Hınz, "Türkiye Avrupa'nın parlayan yıldızı" ifadesini kullandı.
KENTİN MARKALAŞMASI KONUSUNDA ÇALIŞMALAR YAPACAĞIM
Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi Murat Denizdelen de nişanın kendisini onurlandırdığını belirterek, Türkiye ve Antalya'nın tanıtımı ve markalaşması konusunda çalışmalar yapmaya devam edeceğini söyledi. Murat Denizdelen, Avrupa-Asya Ticari Misyonu 'Senatörlük Nişanı'nı ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in elinden aldı.