Kutlu Doğumda Hedef, 10 Bin Gül Dağıtmak
Erdemli Müftüsü Mustafa Topal, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede 10 bin gül dağıtmayı hedeflediklerini söyledi.

Haftasonu Erdemli Çamlığı ' nda büyük bir program gerçekleştireceklerini ifade eden Müftü Topal , " Pazar günü Talat Göktepe Çamlığında gerçekleştireceğimiz etkinlik bütün köylerimizle birlikte insanlarımızı peygamber sevgisi etrafında toplayacak . Hedefimiz ve sloganımız ' Hz . Peygamberin sevgisi etrafında buluşalım ' olacak . Peygamberimizi , Yörük adeti ile Yörük gönlü ile yad edelim istedik " diye konuştu .
Ziyaret sırasında en çok doğumhaneden etkilendiklerini anlatan Müftü Topal , " Ziyaretimiz sırasında dünyaya gelen ve ilk nefeslerini alan çocukları gördük . Bu çocuklar O ' nun adıyla O ' nun sevgisiyle doğdular . Peygamber efendimizin doğduğu haftada doğmaları güzel bir olaydır . Bebek sahibi olan aileleri tebrik ediyoruz , Allah bebeklerine uzun ömür versin " şeklinde konuştu .
