iPhone 4G'nin ilk resimleri

iClarified adlı sitede ortaya çıkan bazı resimlerin iPhone'un yeni modeli 4G'ye ait olduğu iddia edildi.

iPhone 4G'nin ilk resimleri
  Yeni jenerasyon iPhone ' a ait olduğu sö ; ylenen gö ; rseller , şu andaki bü ; tü ; n ilgiyi o tarafa kaydırmış bulunuyor . Tabii ki gö ; rsellerin sahte olabileceği ihtimali de oldukç ; a kuvvetli bir biç ; imde karşımızda duruyor . Resimlerdeki gö ; rü ; ntü ; nü ; n Photoshop ' ta dü ; zenlenmiş olma ihtimali mevcut .

Resimlerde de gö ; rebileceğiniz gibi yeni nesil iPhone ' un arkasında tıpkı iPad ' de olduğu gibi alü ; minyum kasa bulunuyor . Ancak elimizde bulunan resimlerdeki cihazın arka kapağı biraz daha kö ; şeli bir tasarıma sahip . Kamera iç ; in bir delik var , ancak flaş iç ; in yok . Tabii Apple ' ın , kullanıcılarının ' n ' olur iPhone ' a flaş koyun ' feryatlarını bir kez daha gö ; rmezden gelmesi olası .

İster iPhone HD deyin , isterseniz 4G , 3 . 5G ya da aklınıza her ne gelirse . Ancak gö ; nü ; nen o ki 22 Haziran ' da dü ; zenlenecek olan WWDC ( World Wide Developers Conference ) ' yi beklemek durumundayız . Bildiğiniz ü ; zere Apple , genelde bu konferans esnasında yeni cihazını tanıtıyor .