İngiltere'den Futbol

-İNGİLTERE'DEN FUTBOL -MANCHESTER UNITED'IN MENAJERİ FERGUSON, ROONEY'NİN REAL MADRID'E TRANSFER OLACAĞI HABERLERİNİ YALANLADI LONDRA (A.A) - 16.04.

 

-İNGİLTERE ' DEN FUTBOL

-MANCHESTER UNITED ' IN MENAJERİ FERGUSON , ROONEY ' NİN

REAL MADRID ' E TRANSFER OLACAĞI HABERLERİNİ YALANLADI

LONDRA ( A . A ) - 16 . 04 . 2010 - Yunus Kaymaz - İngiltere Premier League takımlarından Manchester United ' ın Menajeri Sir Alex Ferguson , yıldız futbolcusu Wayne Rooney ' nin Real Madrid ' e transfer olacağına ilişkin haberlere tepki gösterdi .

Rooney ' nin sezon sonunda Real Madrid ' e gideceği iddialarını ' saçmalık ' olarak nitelendiren Ferguson , sezonun bitimine yakın spekülasyonların giderek arttığını belirterek , ' Böyle şeyler sezon sonlarında hep olur . Wayne Rooney , gelecek yıl da burada olacak ' dedi .

Ferguson , takımının kadrosundan memnun olduğunu anlatarak , ' Mevcut kadroda yanlış olan bir şey yok . Ama bir iki futbolcuya bakabiliriz . Bizim daha fazla parası olan kulüplerle karıştırılmamamız önemli . Onlar hakkında endişe duymamıza gerek yok . Chelsea örneğinde olduğu gibi , onlar transfer yaparken biz rahatsız olmadık . Sadece kendi yaptığımıza odaklandık ' ifadelerini kullandı .

' Kırmızı Şeytanlar ' da çok iyi bir sezon geçiren İngiliz futbolcu Rooney , bu yıl ligde 26 gol atarken , gol krallığı yarışında da ilk sırada bulunuyor .

( YK-KAN )

16 . 04 . 2010 14 : 25 : 17