Gül-ılves Ortak Basın Toplantısı...
-GÜL-ILVES ORTAK BASIN TOPLANTISI... -CUMHURBAŞKANI GÜL: -'(TÜRK'E YAPILAN SALDIRI) BU BİREYSEL BİR MESELE. EN ÖNEMLİSİ TÜRKİYE'DEKİ BÜTÜN SİYASİ P-
-GÜL-ILVES ORTAK BASIN TOPLANTISI . . .
-CUMHURBAŞKANI GÜL :
- ' ( TÜRK ' E YAPILAN SALDIRI ) BU BİREYSEL BİR MESELE . EN ÖNEMLİSİ
TÜRKİYE ' DEKİ BÜTÜN SİYASİ PARTİ BAŞKANLARININ BÖYLE BİR ŞEYİ TASVİP
ETMEDİKLERİNİ , BUNDAN DUYDUKLARI ÜZÜNTÜYÜ AÇIKLAMIŞ OLMASIDIR '
( FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ )
ANKARA ( A . A ) - 16 . 04 . 2010 - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , kapatılan DTP ' nin Genel Başkanı Ahmet Türk ' e yapılan yumruklu saldırıyla ilgili , ' Bu bireysel bir mesele . En önemlisi Türkiye ' deki bütün siyasi parti başkanlarının böyle bir şeyi tasvip etmediklerini , bundan duydukları üzüntüyü açıklamış olmasıdır ' dedi .
Cumhurbaşkanı Gül , Estonya Cumhurbaşkanı Toomas Hendrik Ilves ' le birlikte Çankaya Köşkü ' nde düzenlediği ortak basın toplantısında , Estonya Cumhurbaşkanı Ilves ' i Türkiye ' de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti .
16 . 04 . 2010 15 : 15 : 07