Derbi Maça Doğru

-DERBİ MAÇA DOĞRU -BEŞİKTAŞLI İBRAHİM TORAMAN:  -'BİRAZ AĞRILARIM VAR, ANCAK HOCAM GÖREV  VERİRSE İNŞALLAH DERBİDE OYNAYACAĞIM' -YUSUF ŞİMŞEK:  -'-DE

Derbi Maça Doğru
 

-DERBİ MAÇA DOĞRU

-BEŞİKTAŞLI İBRAHİM TORAMAN :

- ' BİRAZ AĞRILARIM VAR , ANCAK HOCAM GÖREV

VERİRSE İNŞALLAH DERBİDE OYNAYACAĞIM '

-YUSUF ŞİMŞEK :

- ' ASLANLAR GİBİ SAVAŞIP , GALİBİYETLE

DÖNMEK İSTİYORUZ '

İSTANBUL ( A . A ) - 16 . 04 . 2010 - Fenerbahçe ile 18 Nisan Pazar günü deplasmanda şampiyonluk yarışında önemli bir derbi maç yapacak olan Beşiktaş ' ta , futbolculardan İbrahim Toraman ve Yusuf Şimşek iddialı açıklamalar yaptı .

Sakatlığı düzelen ve bugün ilk kez takımla çalışan İbrahim Toraman , Lig TV ' ye yaptığı açıklamada , durumunun iyi olduğunu belirterek , ' Biraz ağırlarım var , ama bugün takımla idmana katıldım . Şu anda iyiyim . Hocamız görev verirse elimden geleni yapacağım ' dedi .

Derbinin iki takım için de zor olacağını vurgulayan İbrahim , ' Sakatlığı olan arkadaşlarımız var , ama genç bir kadroya sahibiz . Görev alan arkadaşlar ellerinden gelenin en iyisini yapıp , takıma faydalı olacaktır . Ben de nerede görev verilirse hakkını verdiğimi düşünüyorum . Gönlümüzden geçen kazanmak . Kazanmak için oraya gideceğiz . İnşallah iyi bir sonuçla döneriz ' diye konuştu .

İbrahim Toraman , Fenerbahçeli Alex ile ilgili bir soru üzerine ise ' Alex , etkili ve her an oyunu etkileyecek bir oyuncu . Bunun farkındayız , ancak özel önlem alınacağını tahmin etmiyorum . Fakat tabii ki herkes tarafından dikkat edilecek bir oyuncu ' değerlendirmesini yaptı .

-YUSUF : ' YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ ' -

Yusuf Şimşek ise derbi maçta en iyi şekilde mücadele edip , Kadıköy ' den galibiyetle dönmek istediklerini söyledi .

Derbi maçta herkesten çok şeyler beklendiğini belirten Yusuf , ' En iyimizden en kötümüze , bu sezon fazla bir şey yapmayan arkadaşlarımız dahil herkesten bir şeyler bekleniyor ' dedi .

Yusuf , bu sezon başında çok iyi olduğunu düşünmediğini ifade ederek , ' Bu maç bizim için çok önemli . Ligdeki en önemli maç , Fenerbahçe maçı . Onları yenebilecek güçteyiz . Deplasmanda olması çok önemli değil . Çıkıp aslanlar gibi savaşıp , oradan galibiyetle dönmek istiyoruz ' diye konuştu .

( CAY-ÇET-SÇ )

16 . 04 . 2010 15 : 15 : 14