Batman'da Top Kavgası: 17 Yaralı

Batman merkeze bağlı Demiryolu köyünde çoban ile köylüler arasında top yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekler kullanıldı. Olayda 17 kişi yaralandı. Durumu ağır olan 3 kişi Diyarbakır'a sevk edildi.

  Batman ' ın Demiryolu köyünde dün akşam top yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada ağır yaralanan çoban Burhan B . ile 2 kişi daha Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ' ne kaldırılırken , 14 kişi ise Batman ' daki değişik hastanelerde tedavi altına alındı .
Dün akşam saat 19 . 00 sıralarında Demiryolu köyünde çocuklar arasındaki maçta top , koyun sürüleri arasına girdi . Topu almaya giden çocuklar ile çoban arasında çıkan tartışma büyüdü . Demiryolu köyündeki iki ailenin karıştığı olayda pompalı tüfekler konuştu . Olayda çoban Burhan , Necati ve İsmet B . pompalı tüfekle yaralandı . Diğer aileden ise Bayram , Yunus , Cemal , Nevzat ve Rıdvan B . , pompalı tüfeklerin saçmalarıyla kanlar içinde kaldı . Toplam 17 yaralıdan 14 ' ü Batman ' daki hastanelerde tedavi altına alındı .
Durumu ciddi olan 3 kişi ise Diyarbakır ' a gönderildi . Olayla ilgili 10 şüphelinin gözlem altına alındığı bildirilirken jandarmanın olayla ilgili araştırması sürüyor .