Başkan Ergün, Galericilerin Sorunlarını Dinledi

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında her hafta bir mahalleyi ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu hafta Galericiler Sitesi esnafı ile 2. Anafartalar Mahallesi'ni ziyaret etti.

Başkan Ergün, Galericilerin Sorunlarını Dinledi
Mahalle gezisine Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Meclis üyeleri, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, 2. Anafartalar Mahallesi Muhtarı Aydoğan Akyüz ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Galericiler Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Galericiler Sitesi esnafının sorunlarını aynı zamanda galericilik yapan Belediye Meclis Üyesi Ali Aktaş aktardı. Galericiler Sitesi'ni gezen Başkan Ergün, esnafa bol kazançlar diledi.
Başkan Ergün, daha sonra Milletvekili Erkan Akçay ve beraberindekilerle 2. Anafartalar Mahallesi'ni gezdi. Mahalle Muhtarı Aydoğan Akyüz, mahallelerinin asfalt, yağmur suyu drenajları ve mahalle içinden geçen dere yatağı ile ilgili problemlerinin bulunduğunu belirterek, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den yardım istedi. Asfalt konusunda biraz daha sabır gerektiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Yakın zamanda Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesine iş makineleri satın alacağız. Belediyemizin kendi araçlarıyla hızla asfalt çalışması işine gireceğiz. Bizim yetmediğimiz noktalarda ise bu işi ihale yoluyla yaptıracağız. Bu nedenle asfalt konusunda sizlerden biraz daha sabır göstermenizi rica ediyorum" dedi.
Galericiler Sitesi arka tarafından 2. Anafartalar Mahallesi içine kadar uzanan dere yatağı konusunda ilgililerin Devlet Su İşleri'nde olduğunu belirten Başkan Ergün, "Mahalleli dere yatağının üzerinin kapatılması konusunda Belediyemizden talepte bulundu. Ancak DSİ'ye ait olan bu dere yataklarının üzerini Belediye'nin kapatması mümkün değil. Devlet Su İşleri olur verirse, bu dere yatağı ile birlikte tüm dere yataklarının üzerinin kapatılmasına hazırız" dedi.
Başkan Ergün, mahallede yağmur suyu drenaj çalışmalarının ise kısa sürede başlatılacağının müjdesini verdi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e mahallelerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür eden 2. Anafartalar Mahallesi Muhtarı Aydoğan Akyüz ise, "Belediye Başkanımız mahallemize gelerek, sorunlarımızı dinledi. Bu nedenle mahalle sakinlerimiz adına Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Ergün, mahalle gezisi sırasında yanına gelen çocuklarla da ilgilenerek, onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.