Avrasya Sirki Adıyaman'da

Dünyaca ünlü Avrasya Gösteri Sanat Merkezi Turkuaz Gösteri Topluluğu, Adıyamanlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

  Adıyaman ' a 4 . kez gelen Avrasya Sirki Turkuaz Gösteri Topluluğu ' nun gösterilerini izlemeye gelen davetliler , heyecanlı dakikalar geçirdi . Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Avrasya Gösteri Sanat Merkezi ' nin ortaklaşa düzenlediği gösterileri Vali Ramazan , Belediye Başkanı Necip Büyükaslan , Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül , hakim ve savcılar , kurum müdürleri , bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda kişi izledi .
Gösteriler öncesinde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan , sirk gösterilerinin Adıyaman ' da adeta geleneksel bir hal aldığını belirterek , gösteriyi sunan ekibe teşekkürlerini iletti . Başkan Büyükaslan , Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi Sanat Yönetmeni Servet Yalçın ' a çiçek takdim etti .
Gösterilerde özellikle parandebazlık gösterileri ve ateşle dans gösterileri büyük ilgi gördü . Parandebazlar zaman zaman gösterilerinde seyirciler arasından seçtikleri küçük çocukları da kullandı . Gösteriler esnasında izleyicilerin heyecanı doruğa çıktı .
Canbazlık , parendebazlık , hokkabazlık , madrabazlık gösterileri yapılırken , küçük çocuklar en fazla palyaço gösterilerinde eğlendi . Tehlikeli akrobatik gösteriler ile heyecanlanan izleyiciler , palyaço gösterileriyle eğlendi .
Turkuaz Gösteri Gurubunun 4 gün boyunca Adıyaman ' da gösteri yapacağı öğrenildi .