Anadolu Ateşi turneye çıkıyor

Genel sanat yönetmeliğini Mustafa Erdoğan΄ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu 2010 Türkiye İlkbahar-Yaz Turnesi΄ne 18 Nisan'da Ankara΄da start verecek.

Anadolu Ateşi turneye çıkıyor
  Alınan bilgiye gö ; re , Tü ; rkiye΄nin dö ; rt bir tarafında dü ; nyada da 78 ü ; lkede 20 milyon sanatsever tarafından beğeniyle izlenen ve dü ; nyanın sayılı dans topluluklarından birisi olmayı başaran Anadolu Ateşi , Tü ; rkiye turnesine 60 kişilik ekiple ç ; ıkacak .
Genel sanat yö ; netmeliğini Mustafa Erdoğan΄ın yaptığı ve sahneye ç ; ıktığı ilk gü ; nden bugü ; ne kadar her gö ; sterisinde ayakta alkışlanan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu , Tü ; rkiye Turnesi΄nde 18 Nisanda Ankara΄da , 19 Nisanda Eskişehir΄de , 20 Nisanda Balıkesir΄de , 21 Nisanda İzmir΄de , 30 Nisanda Tekirdağ΄da , 1 Mayısta Bursa΄da , 2 Mayısta Aydın΄da , 3 Mayısta Denizli΄de hayranlarının karşısına ç ; ıkacak .
Topluluk daha sonra da Ç ; orum , Sivas , Kayseri , Kahramanmaraş , Malatya , Şanlıurfa , Diyarbakır ve Erzurum΄da gö ; sterilerini sunacak .
Anadolu Ateşi , 2010 İlkbahar-Yaz Turnesi kapsamında 10 bin 750 kilometre yol gidecek .
Gö ; steri programına yeni danslar ekleyen Anadolu Ateşi , ilk kez Tü ; rkiye΄nin Balıkesir , Aydın , Sivas , Malatya , Kahramanmaraş ve Ç ; orum illerinde seyircilerin karşısında ter dö ; kecek .

YENİDEN DOĞDUĞU TOPRAKLARA DÖ ; NDÜ ;

Anadolu΄nun binlerce yıllık mitolojik ve kü ; ltü ; rel tarihini kaynak olarak alan Anadolu Ateşi projesini hayata geç ; irerek kü ; ltü ; rel bir hizmet sunan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yö ; netmeni Mustafa Erdoğan , projenin , hemen hemen her yö ; reden derlenmiş 3 bin halk dansı figü ; rü ; ve halk mü ; ziğini iç ; inde barındırdığını belirterek , projenin yakaladığı başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi .
Anadolu Ateşi΄nin , dü ; nyanın dö ; rt bir yanını dolaştıktan sonra yeniden doğduğu topraklara dö ; ndü ; ğü ; nü ; ifade eden Erdoğan , ΄΄Tü ; rkiye΄nin Anadolu Ateşi΄ni ö ; zlediğinin farkındayız . Bu uzun turnede yarattığımız efsaneye kaynaklık eden kü ; ltü ; rü ; mü ; zle daha yakın olmak ve dü ; nya turnesi ö ; ncesinde halkımızın alkışını ve desteğini almak bize gü ; ç ; verecek΄΄ dedi .