Pazarlar'da Parklara Bakım

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yaz aylarında ilçenin daha yeşil olabilmesi için parklarda bakım ve dikim çalışmalarına başladı.

Pazarlar'da Parklara Bakım
Bahar aylarının gelmesi ile park ve refüjlerdeki ağaç ve çiçeklerin bakımı, kuruyan bitkilerin yerine yeni güller dikiliyor. Ağaçların budama çalışmaları da yapılıyor.
Pazarlar Belediyesi tarafından park, bahçe ve caddeler bakıma alındı. Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve refüjlerin bakımlarının yapıldığını ve ilkbahar yaz dönemi mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirildiğini söyledi. Torun, ''Cadde ve kavşaklarımıza yaptığımız bakımlar sayesinde yemyeşil bir Pazarlar görünümü olmasını amaçlıyoruz. Park, bahçe ve refüjlerimizin daha güzel görünmesi için çeşitli çiçek dikimi gerçekleştirdik. Bunun yanında ayrıca park ve refüjlerdeki bitkilerimizin budama çalışmalarını da yürütüyoruz'' dedi.
Torun, bakım çalışmalarının tamamının Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütüldüğünü ve dikimi gerçekleştirilen tüm çiçeklerin Pazarlar Belediyesi tarafından temin edildiğini sözlerine ekledi.