İngiltere'den Futbol

-İNGİLTERE'DEN FUTBOL -BALLACK'IN CHELSEA'DE KALIP KALMAYACAĞI BELLİ DEĞİL LONDRA (A.A) - 15.04.2010 - YUNUS KAYMAZ - İNGİLTERE PREMİER LİG TAKIMLARI

 

-İNGİLTERE ' DEN FUTBOL

-BALLACK ' IN CHELSEA ' DE KALIP KALMAYACAĞI BELLİ DEĞİL

LONDRA ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Yunus Kaymaz - İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea ' de forma giyen Michael Ballack ' ın futbol kariyerini mavi-beyazlı takımda sürdürüp sürdürmeyeceği belirsizliğini koruyor .

Skysports ' da yer alan habere göre , sezon sonunda Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan Alman futbolcunun 2 yıllık daha kontrat imzalamayı beklediği , ancak ' Maviler ' in sahibi Rus işadamı Roman Abramovich ' in sezon sonuna kadar yeni sözleşmeyi gündeme getirmeyeceği belirtildi .

Chelsea ' nin eski teknik direktörü Jose Mourinho ' nun transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Ballack ' ın yanı sıra İngiliz ekibinde sözleşmesi sona eren diğer futbolcuların durumunun da belirsizliğini koruduğu kaydedildi .

Alman Bild gazetesine açıklama yapan Ballack , kulübün sahibi Abramovich ' in kendisiyle şu ana kadar sözleşmeyle ilgili konuşmadığını ve Chelsea ' deki diğer yıldız futbolcuların da aynı durumda olduğunu söyledi .

Chelsea Menajeri Carlo Ancelotti ' nin de konuyla ilgili hiçbir şey bilmediğini ifade eden Ballack , ' Buna rağmen durumumla ilgili rahatım . 2 yıl daha takımı en iyi yerlere çıkarmak için oynamaya devam etmek istiyorum . Bunu yapabileceğimi hissediyorum ' diye konuştu .

2006-07 sezonunda Bayern Münih ' ten Chelsea ' ye transfer olan orta saha oyuncusu , şu ana kadar oynadığı 101 maçta 17 gol attı .

( YK-SÇ )

15 . 04 . 2010 14 : 14 : 45