Derbi Maça Doğru

-DERBİ MAÇA DOĞRU -BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ -DÜNKÜ İDMANDA SAKATLANAN HOLOSKO, BUGÜNKÜ ÇALIŞMADA  YER ALMADI  (FOTOĞRAFLI

Derbi Maça Doğru
 

-DERBİ MAÇA DOĞRU

-BEŞİKTAŞ , FENERBAHÇE MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

-DÜNKÜ İDMANDA SAKATLANAN HOLOSKO , BUGÜNKÜ ÇALIŞMADA

YER ALMADI

( FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ )

İSTANBUL ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Beşiktaş , Turkcell Süper Lig ' de 18 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü .

BJK Nevzat Demir Tesisleri ' nde , teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki idmanda siyah-beyazlı oyuncular , pas ve şut çalışmalarının ardından 40 dakika süren taktik çalışmalar yaptı .

-HOLOSKO DA SAKAT-

Son haftalarda sakatlık konusunda büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş ' ta sakat oyunculara Filip Holosko da eklendi .

Holosko ' nun yanı sıra , sakatlıkları olan ve tedavilerine devam edilen Ramazan , Nobre , Yusuf ve Ekrem ile 19 Yaş Altı Milli Takımı ' nda bulunan Necip , çalışmada yer almadı .

Kulüp doktoru Devrim Urgun , Holosko ' nun ameliyat olan dizine top geldiğini , ağrısı olduğu için bugünkü idmana katılmadığını ve tedavisinin yapıldığını söyledi .

Dr . Urgun , kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında , bir diğer sakat oyuncu Yusuf Şimşek ' in ise sağ üst baldırına darbe geldiğini ve tedavisinin yapıldığını ifade etti .

Bu arada , siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Nihat , Tabata , İbrahim Toraman ve Tello takımdan ayrı üst sahada koşu yapıp , test çalışmasına tabi tutuldular .

-DENİZLİ-DELGADO PASLAŞMASI-

Güzel bir havada geçen idmanda sözleşmesinin dondurulması nedeniyle sezon başından beri forma şansı bulmayan Arjantinli oyuncu Delgado ile teknik direktör Mustafa Denizli ' nin paslaşmaları dikkati çekti .

İkili bir süre paslaştıktan sonra topu alan Denizli , kısa süreliğine ayağında sektirirken , daha sonra güzel bir şut attı .

Bu arada Denizli , zorlu derbi mücadelesi öncesi futbolcularını antrenman sırasında sık sık uyardı . Futbolcularından çabuk davranmalarını isteyen tecrübeli teknik adam , oyuncuların bulundukları alanda rakibe baskı yapmaları konusunda uyarılarda bulundu .

Beşiktaş , Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği idmanla sürdürecek .

( ED-ÇET-SSG )

15 . 04 . 2010 13 : 35 : 22