Avrupa'dan Futbol...

-AVRUPA'DAN FUTBOL... -MANCHESTER CİTY TEKNİK DİREKTÖRÜ MANCİNİ: -'TEVEZ, ROONEY VE MESSİ İLE BİRLİKTE DÜNYANIN EN İYİ 3 FUTBOLCUSUNDAN BİRİ'  AN-A

 

-AVRUPA ' DAN FUTBOL . . .

-MANCHESTER CİTY TEKNİK DİREKTÖRÜ MANCİNİ :

- ' TEVEZ , ROONEY VE MESSİ İLE BİRLİKTE DÜNYANIN

EN İYİ 3 FUTBOLCUSUNDAN BİRİ '

ANKARA ( A . A ) - 15 . 04 . 2010 - Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini , Arjantinli futbolcusu Carlos Tevez ' in , dünyanın en iyi 3 futbolcusundan biri olduğunu söyledi .

Mancini , Tevez ' in , Manchester United ' da forma giyen Wayne Rooney ve Barcelona ' da oynayan Lionel Messi ile birlikte dünyanın en iyi 3 futbolcusundan biri olduğunu belirtti ve futbolcunun ileriki yıllarda çok daha iyi olabileceğini ifade etti .

Tevez ' in bu yıl 28 gol attığını hatırlatan Mancini , ' Oyuncumdan çok memnununm . Üst düzey bir oyuncu almak isteseniz , Rooney ' i , Messi ' yi veya Tevez ' i alırsınız . Şu an için Messi en iyi . Rooney ile Tevez kalite olarak birbirine yakın ' diye konuştu .

Manchester City , şampiyonluk şansını kovalayan ezeli rakibi Manchester United ile Cumartesi günü karşı karşıya gelecek .

Daha önce Manchester United formasını giyen , ancak teknik direktör Alex Ferguson tarafından gönderilen Tevez , taraflar arasında oynanan Carling Kupası yarı final maçında da üstün performansıyla dikkati çekmiş , Gary Neville , Tevez ' in attığı golün ardından eski arkadaşına orta parmağını göstererek hakarette bulunmuştu .

( İNT-ÇAĞ-SÇ )

15 . 04 . 2010 12 : 43 : 42