Tanini Trio Konseri Büyüledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü kültür etkinlikleri kapsamında ''Tanini Trio'' grubunun konseri Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar salonunda gerçekleştirildi.

Ulusal ve Uluslararası düzeyde pek çok konser veren Tanini Trio grubu, Tahir Aydoğdu (Kanun), Bilgin Canaz (Ney), Hakan Ali Toker (Piyano) üçlüsünden oluştu. Aynı gün Büyükşehir Belediyesi Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde Tanini Trio grubunun sanatçıları, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, bazı ilköğretim okullarının müzik öğretmenleri ve öğrencileri ile müziksever Gazianteplilerin katılımları ile atölye çalışması yaptı. Sanatçılar enstrümanlarının ve eserlerin özelliklerini anlatarak örnekler icra ederken,
öğrencilerden gelen pek çok soruya da aydınlatıcı açıklamalar getirdiler.
İki bölümden oluşan konserde Tanini Trio ekibi, kendi bestelerinin yanı sıra Astor Piazzolla, Dmitri Şostakoviç, Chick Corea, Francisco Tarrega gibi dünyaca ünlü sanatçıların da bestelerine yer verdiler.
İzleyicilerin de koro gibi katıldıkları konser sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Sema Marangoz sanatçılara verdikleri bu özel konserden dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti.