Sp İl Başkanından Basın Toplantısı

Saadet Partisi (SP) Ardahan İl Başkanı Berkant Ezer, kentin her yönüyle geride kalmasının nedeninin siyasetin adaletli yapılmadığından kaynaklandığını belirterek, ''siyaset adaletli yapılmalı'' dedi.

Sp İl Başkanından Basın Toplantısı
Ezer, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti iktidarının milletvekili ve belediye başkanlarıyla Ardahan'da adaletli davranmadığını belirterek, sandığa gidilmeden herkesin kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyledi.
Adaletli yapılmayan bir siyasetin topluma hiçbir şey veremeyeceğini ifade eden Ezer, ''AK Parti, Ardahan'da milletvekili ve belediye başkanıyla adaletli yaptığı bir işi bize ne yazık ki gösteremez. Şuan iktidar milletvekilinin uğraştığı iki işi var; biri tayin ile atamalar, diğeri yandaşlarına iş ayarlamaktır. Dolayısıyla bu adaletli bir siyaset değil. Adaletli siyaset olmuş olsa, Ardahan'ın genelini ilgilendiren hizmetler yapılır. Yani Ardahan'ın genelinin faydalanacağı işler yapılır. Genelini ilgilendiren hiçbir iş ne yazık kİ, özellikle iktidar partisi milletvekili tarafından ne gündeme gelmiş, ne de yapılması için uğraş verilmiştir. Bu nedenle ilin sorun ve sıkıntıları konusunda büyük bir hassasiyetle ilgileniyoruz." diye konuştu.