Sbk, Talihlilere Hediyelerini Dağıttı
Türkiye 1. Bayanlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) tarafından yapılan çekilişte hediye kazanan talihlilerin hediyeleri sahiplerine teslim edildi.

Otomobil, motosiklet, bisiklet, beyaz eşyadan oluşan toplam 17 parça hediyenin bulunduğu çekilişte bileti hediye kazanan talihlilerden 6 tanesine Yaşar Doğu Spor Salonu'nda hediyeleri verilirken, otomobil, motosiklet ve bazı beyaz eşya talihlilerinin bu güne kadar ortaya çıkmadıkları, 15 Nisan tarihi mesai bitimine kadar başvurmayan talihlilerin hediye alma hakkını kaybedeceklerini açıklandı.
SBK Başkanı Hüseyin Tayinci ve yönetim kurulu üyeleri çekiliş sonrasında buzdolabı, televizyon, fırın ve elektrik süpürgesi kazanan Şinasi Kuranel, Ersin Ok, Kadir Yılmaz, Eyüp Keskin, Sefer Özçelik ve Sebahattin Cengiz isimli talihlilerin hediyelerini teslim etti.
