Başkan Ergün'e Kutlu Doğum Plaketi

Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Ulupark'ta Türk Tasavvuf Musikisi Konseri ve Sema Gösterisi etkinliği düzenledi.

Başkan Ergün'e Kutlu Doğum Plaketi
Ulupark'ta düzenlenen etkinliğe Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte Manisa Belediyesi, 3 bin kişilik pilav dağıtım gerçekleştirdi. Tasavvuf müziği ve kasidelerle devam eden etkinlikte Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e derneklerine yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi. Plaketi dernek adına Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Vali Celalettin Güvenç takdim etti. Daha sonra Manisa Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği yönetim kurulu üyesi Hüseyin Köroğlu, kaside okudu. Manisa Müftülüğü de etkinliğe katılan vatandaşlara Kutlu Doğum Haftası'nın simgesi olan gül dağıttı.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Müftülük organizasyonuyla düzenlenen etkinliğin Manisalılar adına sevinçle karşılandığına dikkat çekti. Ergün; " İnsanlığın sevgilisi Sevgili Peygamberimizin doğumu nedeniyle kutlanan etkinliklere belediye olarak bir katkı sağlamamız bizler için bir onurdur. Bizler sonsuza dek Sevgili Peygamberimizin işaretleriyle yolumuza devam edeceğiz. Onun sözleri sonsuza dek insanlığa ışık olmaya devam edecek" dedi.