'Şekerim düştü' dedi ve stüdyoyu terk etti

KANALTÜRK ekranlarında yayınlanan Neşter isimli programa konuk olan Haydar Dümen, programın henüz başlarında stüdyoyu terk etti.

'Şekerim düştü' dedi ve stüdyoyu terk etti
Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırıyı ve hakkında çıkan taciz haberlerini konuşmak üzere Neşter isimli programa konuk olan Dümen, programın hemen başlarında stüdyoyu terk etti.

Her şeyin sorunsuz göründüğü programda yayın öncesine ait Haydar Dümen'in ne kadar neşeli göründüğünü gösteren kayıtlar da yayınlandı.

Program sunucusu açılış konuşmasını yaptıktan sonra Haydar Dümen'in hakkında ortaya atılan iddialara yönelik bir VTR yayınladı. Yayınlanan kayıtta daha önce Haydar Dümen'in muayenehanesine gittiğini öne süren bir bayan, orada gördüğü ilginç manzarayı anlattı.

VTR'yi izledikten sonra çılgına dönen cinsel yaşam uzmanı Dr. Haydar Dümen, "Kahvaltı yapmadığım için kan şekerim çok düştü" diyerek stüdyoyu terk etti.

Program sunucusunun "Hocan tamam bu konuyu konuşmayacağız" demesi de Dümen'i sakinleştirmek için yeterli olmadı. Adeta kaçarcasına stüdyoyu terk eden Dümen'in gerçekten şekerinin düşüp düşmediği ise merak konusu.

İŞTE O ANLAR