Kardiyolojide Korunma, Tanı Ve Tedavi...

Adana İl Sağlık Müdürlüğü ve Acıbadem Hastanesi işbirliği ile "Kardiyolojide Güncel Korunma, Tanı ve Tedavi Yaklaşımları" konulu toplantı düzenlendi

Acıbadem Hastanesi'nde Çarşamba günü saat 11.00'de yapılacak toplantıda Vali İlhan Atış, İl Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik, Acıbadem Hastanesi Direktörü Hüseyin Çelik, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Kibar, Türkiye Kardiyoloji Derneği Çalışma Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mustafa Kemal Batur birer konuşma yapacak.
Doç. Dr. Mustafa Kemal Batur'un oturum başkanlığında yapılacak bilimsel oturumda Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tayfun Açıl "Aritmisi Olan Hastaya Yaklaşım" Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Doç. Dr. Murat Çaylı "Göğüs Ağrısı Olan Hastalara Yaklaşım" ve Yrd. Doç. Dr. Gülcan Abalı "Hipertipidemisi Olan Hastalara Yaklaşım" konularında birer sunum yapacak.