Arka Sokaklar, Ezel'i devirdi

Kanal D'nin beğenilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar, Ezel'i geçti.

Arka Sokaklar, Ezel'i devirdi
Ezel, uzun bir aradan sonra dün akşam ekrana geldi, ancak ara vermeden önce gün birincisi olan dizi, beklenen reytingi alamadı. Günün birincisi %11.78 reyting ve %27.00 share ile Arka Sokaklar oldu. Kanal D, Ezel’i alt etmeyi sonunda başardı.

Ezel, %11.01 izlenme oranı ve %25.35 izlenme payıyla günü ikinci sırada tamamladı. Burun farkıyla birinci olan Arka Sokaklar geçtiğimiz haftalarda Ezel’in gerisinde kalmış, dizinin yokluğunda gün birinciliğine adını yazdırmıştı. Türk Malı ise tüm izleyicilerin üçüncü sıradaki tercihiydi, %8.42 reyting ve %19.57 share alan Türk Malı Şerif Issı’nın konuk oyunculuğuyla renklendi. Telefonla programına bağlanan kadına gösterdiği sabırla hayranlık uyandıran sosyal hizmet uzmanı, bu kez oyuncu olarak karşımızdaydı.

AB grubunda ise Ezel galip geldi. %13.64 reyting ve %31.77 share alan dizide dün akşam Ali, Tefo’yu öldürecek mi sorusuna yanıt arandı. İlginç kurgusu ve çözülemeyen hikayesiyle tiryakilik yaratan Ezel, atv’yi AB grubunda zirveye taşıdı. Türk Malı %23.43 share ile günün ikinci tercihi olurken, Arka Sokaklar %6.60 reyting ve %15.31 share ile günün 4. sıradaki ismiydi.

Ana haberlerde tüm izleyicilerin birincisi % 4.88 reyting ve %15.90 share ile Kanal D ana haber olurken, AB grubunun tercihi Star Haber’den yana oldu. Uğur Dündar %21.53 share ile tüm programlar içinde 5. sırada yer aldı.

ARKA SOKAKLAR EN SON BÖLÜM FRAGMANI


EZEL EN SON BÖLÜM FRAGMANI

kURTLAR VADİSİ PUSU EN SON BÖLÜM FRAGMANI

AŞK-I MEMNU EN SON BÖLÜM FRAGMANI