Milas'ta Park Sorunu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, cadde ve sokaklardaki park sorunu yaşandığına işaret ederek, "İnsanlar her yere arabayla gitmesin. Mevcut otoparklar kullanılsın" dedi.

Milas'ta Park Sorunu
Başkan Tokat; Milas Belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Milas Belediyesi'nin bir yıl içinde yaptığı çalışmalar değerlendirildi. Değerlendirme toplantısının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, cadde ve sokaklardaki park sorunuyla ilgili çalışmaları sorulması üzerine; "İnsanlar öncelikle her yere arabayla gitmesin, yakın mesafedeki yerlere yürüyerek gitsinler ya da dolmuşlardan faydalansınlar. Araçlarını park etmek isteyenler de mevcut otoparkları kullansın. Yeterli otopark yok deniliyor. Öncelikle mevcut otoparklarımız doldurulsun. Otoparklar kullanılmadığı için otoparkın birinde lunapark bulunuyor" dedi.
Park yasağının olduğu cadde ve sokaklarda ceza işlemlerinin başlandığını artık araçlarında çekileceğini belirten Tokat, kaldırım işgallerinin de önüne geçileceğini sözlerine ekledi.