Ddh'dan Ayrılan Hekimlere Plaket
Denizli Devlet Hastanesi doktorları tarafından geleneksel hale getirilen kaynaşma gecesinde hastaneden ayrılan doktorlara teşekkür belgesi verildi.

Gecede bir konuşma yapan Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, çok çalışıp yorulan ancak iyi işlere imza atan hekimlerle farklı bir ortamda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Son 15 ay içinde 31 hekimimiz hastaneden ayrıldı, 41 hekim ise göreve başladı. Hastanedeki hekim kadromuz her geçen gün güçleniyor" dedi. 8 liralık katkı payından sonra bir çok hastanede önemli azalmalar olduğunu ancak Denizli Devlet Hastanesi'nde bu oranının yüzde 6 civarında kaldığını ifade eden Canural "Bu düşüklüğün sebebi, güçlü bir doktor kadromuzun olması ve hastalarımızın aradığı her türlü tetkik ve tedaviyi sağlayabiliyor olmasındandır. Tıpkı müşterilerin her şeyi bulabileceği hipermarketleri tercih edişi gibi bir şey. Artık bakkal dükkanı zihniyeti yok" dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Mithat Ekici de hastane bünyesinde yapılan bir etkinlikte bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Konuşmaların ardından hastaneden emekli olan ve ayrılan hekimlere Denizli Milletvekili Mithat Ekici ve Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural tarafından teşekkür plaketi verildi. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Beşir Türkmen gitarı, Üroloji Uzmanı Dr. Savaş Şahinli de bağlamasıyla geceye renk kattı.
