Denizli'de Hayırseverlerin Desteği Devam Ediyor

Denizli'de hayırsever Paralı Ailesi tarafından Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yaptırılacak anaokulunun protokolü törenle imzalandı.

Denizli'de Hayırseverlerin Desteği Devam Ediyor
Maliyetin tamamını Paralı Ailesi'nin karşılayacağı Ahmet ve Hanife Paralı Anaokulu'nun protokol töreni Denizli Belediyesi'nde düzenlendi. Törene Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Paralı ailesi adına hayırsever işadamı Enver Paralı ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı. Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, "Denizli Belediyesi olarak Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nun etrafında, Ahmet Paralı adına kayıtlı arsayı kamulaştırdık. Paralı Ailesi bunun karşılığında bizden hiçbir talepte bulunmadı. Biz de bu arsa karşılığında kendilerine hayır için yapacakları anaokulunun arsasını verdik" dedi. Hayırsever işadamı Enver Paralı da, daha önce Kızılcabölük Beldesine Endüstri Meslek Lisesi, Anaokulu ve Cami yaptırdıklarını ve yapılacak anaokulunun ardından bir yurt yaptırmayı planladıklarını söyledi. Kazandıklarını tekrar devlete ve millete hayır olarak sunduklarını söyleyen Enver Paralı, ileride daha başka hayırlarının olacağını söyledi. Vali Yavuz Erkmen ise, hayırsever işadamı Ahmet Paralı ve ailesi ile Denizli Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Paralı ailesi olarak gerek Kızılcabölük'de gerek Denizli'de gerekse işyerinin bulunduğu İzmit'te vakıf olarak çok güzel, herkese örnek olacak hizmette bulundular. Kendileri ile daha önce Kızılcabölük'teki meslek lisesinin büyütülmesini ilave derslik yapılması konusunda konuşmuştuk. O konu bir taraftan yürürken, bir taraftan Denizli Belediyesinin önderliğinde yeni bir okulumuza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle Dokuzkavaklar gibi okul öncesi çağ nüfusunun yoğun olduğu bir bölgede, büyük bir anaokulunun yapılacak olması Denizli için bir kazançtır.
Konuşmaların ardından Amhet ve Hanife Paralı Anaokulu'nun protokolü Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve hayırsever işadamı Enver paralı tarafından imzalanırken, okulun 1 milyon TL'ye malolacağı belirtildi.