Osmancık'ta Polis Günü Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. yıldönümü, Çorum'un Osmancık ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. Törenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kokteyl verildi.

Osmancık'ta Polis Günü Kutlamaları
Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene, Osmancık Kaymakamı Faruk Bekarlar, Garnizon Komutanı Levent Öztürk, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Çağlar, Trafik Bölge İstasyon Amiri Mehmet Akif Koç ve daire amirleri, polis memurları ve davetliler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan polis memuru Hanifi Kaya, "Demokratik hukuk devletinin emniyet ve asayişinin, bölünmez bütünlüğümüzün, birlik ve beraberliğimizin, maddi ve
manevi değerlerimizin teminatı olan halkımızın mal, can ve namus bekçiliğini yapan, milletimizin huzur ve güvenini sağlayarak büyük bir inanç, özveri, dikkat ve gayretle çalışmalarını sürdüren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü nedeni ile toplanmış bulunuyoruz. Bu mutlu, sevinçli ve gurur verici günümüzü bizlerle paylaştığınız için hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum" dedi.
Törenin ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, makamında tebrikleri kabul etti. Tören, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kokteyl ve kortej geçidinin ardından sona erdi.