Korkuteli'nde Manavlar İle Çözüm Toplantısı

Antalya'nın Korkuteli ilçe Belediye Başkanı Hasan Gökce, köy garajı yanında konuşlandırılan sabit manav esnafının yer sorununu çözüme kavuşturmak için toplantı düzenledi

Korkuteli'nde Manavlar İle Çözüm Toplantısı
Antalya'nın Korkuteli ilçe Belediye Başkanı Hasan Gökce, köy garajı yanında konuşlandırılan sabit manav esnafının yer sorununu çözüme kavuşturmak için toplantı düzenledi. Başkan Gökce, manav esnafı ile görüş alış verişinde bulundu ve 5 yıllığına kiralanan arsayı önerdi.
Korkuteli'nde yıllarca faaliyet gösteren sabit manav esnafının konuşlanacak yeri ile ilgili sorunu çözmek için toplantı düzenleyen Belediye Başkanı Hasan Gökce, belediyece kiralanan bir özel mülkiyet arsayı önerdi. Mevcut faaliyet gösterdikleri köy garajı yanındaki dükkanların, aynı alanda bulunan hissedarlar ile sıkıntı yaşandığını belirten Başkan Gökce, manav esnafının görüşlerini sorarak ortak noktada buluşmayı önerdi.
Başkan Gökce, "Korkuteli'nde böyle bir gelenek var ve bunu yaşatmak istiyoruz. Ancak yer sorunu yaşıyoruz. Sizinde sıkıntılarınızı biliyoruz. Sizi geçici yer olarak kullandığınız alandan daha düzenli bir alanda değerlendirmek istiyoruz. Elimizdeki alternatifleri değerlendirdik. Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu yanındaki arsayı kiraladık ve güzel bir proje ile sizin kullanımınıza açalım istedik. Ortak noktada buluşalım çözüm üretelim" dedi.
Projede kullanım alanı ve dükkanlarla ile ilgili bilgi alan manav esnafı, uzun vadeli bir yer istediklerini ancak elde olan imkanı da değerlendireceklerini ifade etti. Başkan Gökce, uygun gördükleri yerin kabul edilmesi halinde dolgu ve çevre düzenlemesi konusunda alt yapı eksiklerine destek vereceğini belirterek, "Sizlerin rahat olması için gereken desteği veririz" diye konuştu.