Hisarcık'ta Atış Yarışması

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan etkinlikler çerçevesinde tabanca ve tüfek yarışması yapıldı.

Hisarcık'ta Atış Yarışması
Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, "Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165.yıldönümü etkinliklerinin bu yıl tam bir şölen ve festival havasında geçmesi için değişik uygulamalar yapmaktayız. Bu amaçla tabanca ve tüfek atışı yarışmasını davul zurna eşliğinde gerçekleştirdik. Hem bu yarışmaya halkın ilgisi arttı, hem de yarışmacıların moral ve motivasyonu üst düzeye çıktı. Bazı yarışmacılar kendilerini müziğin ritmine kaptırarak davul zurna eşliğinde oyunlar oynadılar " dedi.
Açık hava atış poligonunda yapılan yarışmalara 26 tüfek ve 34 tabanca sahibi katıldı. 25 metre mesafeden tabanca atışında ve 55 metre mesafeden tüfek atışında 5'er mermi ve fişek atışı yapıldı. Tabanca atışları sonunda Mustafa Deniz 43 puanla birinci, Mehmet Özkan 40 puanla ikinci, Ali Tunç 34 puanla üçüncü oldu Tüfek atışlarında ise Ali Köse 43 puanla birinci, Mehmet Özkan 42 puanla ikinci, Mehmet Tunç 40 puanla üçüncü oldu.
Yarışma sonunda dereceye girenlere atış alanında Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör tarafından madalya verildi.