Bilecik'te Polis Bayramı
Bilecik'te Türk polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü kutlandı.

Vali Musa Çolak ise, "Güvenliğin olmadığı ortamda, ekonomik kalkınmadan, huzurdan ve insanca yaşamaktan söz etmek mümkün değildir. Güvenli ortamın en büyük teminatı emniyet teşkilatımızdır. Polisimizin her zaman her yerde ve her şartta halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik başarılarını daha da artıracak teknolojik yatırımlara önem veriyoruz. Bilecik ülkemizin en huzurlu, güvenli illerinden birisidir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından gazi olan Emniyet Amiri Aydın Ayhan'a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından gönderilen övünç madalyası ve beratı Vali Çolak tarafından takdim edildi. Doğanç ise gazi Ayhan'a plaket verdi.
Yarışmada birinci gelen şiirler okunurken, liseler arası yapılan şiir, resim ve atletizim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Resmi geçide polis kıyafeti ile katılan çocuklar büyük ilgi gördü. Törende en önde yürüyen Hacer Rana Okur isimli çocuk odağı oldu.
