Üniversitede Kişisel Gelişim Konferansı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından "Başarı ve Mutluluk İçin Hayata Gülümse" başlıklı bir konferans verildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşide konuşmacı Aslanhan; gençlerin günümüzde hızla gelişen ve değişen dünyada özgüven sahibi, düşünen ve üreten bilinçli bir kuşak olmanın gereklilikleri, ebeveynlere karşı sorumluluklarımız ile onlarla olan ilişkilerimizde uyulması gereken sevgi-saygıya dayalı davranış kuralları konularında bilgiler verdi.
Kişisel Gelişim Uzmanı Aslanhan, annelerin dizilerle, çocukların bilgisayar ve telefonlarla, babaların da kahvelerde yaşam sürdürür hale geldiğinin altını çizerek, insanların giderek birbirlerine karşı yabancılaşmaya başladığını kimsenin kimseye tahammül edemez hale geldiğini dile getirdi.
Konuşmasında sık sık hem kendisinin hem de çevresinde bulunan kişilerin hayatlarından örnekler vererek, insanların yalnızlıktan, bunalımdan ve kenara itilmişlikten kurtulabilmesinin tek yolunun, insani ve kültürel değerlerimize sahip çıkıp, akıl ve mantığımızı doğru işlerde doğru şeylerde kullanmak olduğunu ifade etti. Kilis'e gelmekten ve Kilis'i tanımaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Aslanhan'a konferans sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer tarafından günün anısına bir şilt verildi.