Rehber Öğretmen Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir rehber öğretmen, karısını ve eşinin çalıştığı rehabilitasyon merkezinin sahibini pompalı tüfekle öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Söke'de rehber öğretmenlik yapan Akın T. (34), bir rehabilitasyon merkezinde sekreterlik yapan eşi Hafize T. (34), rehabilitasyon merkezinin sahibi Gürkan K. (35) ve eşi Funda K. (33) ile Kuşadası'na bağlı Soğucak köyündeki bir restoranda yemek yedi. Bugün saat 12.30 sıralarından tekrar aynı restorana gelen Akın ve Hafize T. çifti ile Gürken K., yemeğin ardından restoranın bahçesine geçti. Bu sırada Akın T. ve Gürkan K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Akın T.,
aracının bagajından çıkardığı pompalı tüfekle Gürkan K.'yi ve eşi Hafize T.'yi vurarak aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Olay yerinde hayatını kaybeden Hafize T. ile Gürkan K.'nin cesedi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olaydan sonra Söke Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan Akın T.'nin ifadesinde, konuşmak için bir araya geldiği eşi ve patronunu ''ilişkilerini itiraf etmeleri üzerine öldürdüğünü'' söylediği öğrenildi. Sorgusunun ardından Kuşadası Jandarma Komutanlığı'na teslim edilen şahsın 9 yıllık evli olduğu ve 1 çocuklarının bulunduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.