Öğrencilerden Türkü Gecesi

Milas Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından geleneksel hale getirilen 'Türkü Gecesi' etkinliğinin 10'uncusu renkli görüntülere sahne oldu.

Milas Anadolu Lisesi'nin 10'uncu Türkü Gecesi, Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda yapıldı. Geceye Milas Belediye Başkan Vekili olarak Belediye Meclis Üyesi İlknur Öner, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Belediye Meclis Üyesi Kemal Fındıkçıoğlu, MUZKAT-DER Başkanı Dursun Girgin, veliler ve öğrenciler katıldı.
Geleneksel hale getirilen gecenin sunuculuğunu öğrencilerden Özlem Akgül yaparken, açılış konuşmasını Milas Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Durmaz yaptı. Durmaz, geceye katılan misafirlere "hoş geldiniz" diyerek, gecenin hazırlanmasında emeği geçenlere, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Sonrasında Müzik Öğretmeni Ali Çakır şefliğinde ve iki bölüm halinde gerçekleştirilen türkü şölenine geçildi. İlk bölümde solo türküler ardından koro türküler seslendirildi. İkinci bölümde ise yine solo ve koro türküler söylendi. Türk Halk Müziği Korosu ve Orkestrası'na MUZKAT-DER üyesi birer davulcu ve zurnacı eşlik etti.
Öğrenciler söyledikleri parçalarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel türküler Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nu dolduran seyircilerden bol bol alkış aldı.