Muradiye'de Tiyatro Gösterimi

Van'ın Muradiye ilçesinde Ankara Kültür Tiyatro tarafından "Buzlar Çözülmeden" adlı oyun sahnelendi.

İlçe Kaymakamlığı tarafından Ankara'dan getirtilen Kültür Tiyatrosu ekibinin, ilçedeki Çok Programlı Lise'nin konferans salonunda dün gece düzenlenen ve MURSAD tarafından organize edilen gösterimi, İlçe Kaymakamı Metin Esen, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Akif Yorulmaz, Hakimler, Engin Yıldırım ve Murat Karabay, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak, İlçe Müftüsü Ramazan Yıldırım, MURSAD Başkanı İhsan Yay, bazı kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Oyun, konuklar tarafından ilgi ve heyecanla izlenirken, tiyatro ekibinden Cemal Ustaoğlu, kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı ekip adına izleyicilere teşekkür ettiğini belirtti.
Kaymakam Metin Esen de, güzel bir gösterim olduğunu belirterek, bundan sonra her yıl ilçede benzer kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini, bu etkinliklere gösterilen ilginin memnun edici bir davranış olduğunu söyledi. Esen, tiyatro ekibinin de göstermiş oldukları bu performans nedeniyle kendilerini kutladığını da belirtti.