Goodyear'dan '4 Al, 3 Öde' Kampanyası

1 Nisan 2010 tarihinden itibaren tüketiciler, kampanyaya katılan Goodyear bayilerinde, dört adet Goodyear lastiğini, üç adet fiyatına satın alabilecekler

1 Nisan 2010 tarihinden itibaren tüketiciler, kampanyaya katılan Goodyear bayilerinde, dört adet Goodyear lastiğini, üç adet fiyatına satın alabilecekler. Tüm lastik ebat ve çeşitleri için geçerli olan bu kampanya ile Goodyear EfficientGrip lastiklerini tercih eden tüketiciler ilave olarak rakiplerine göre yılda 30.6 litre yakıt tasarrufu sağlayacaklar.
Goodyear'dan yapılan açıklamaya göre, yeni "Yakıt Tasarrufu (Fuel Saving) Teknolojisi" ile geliştirilen Goodyear EfficientGrip lastikleri, çok düşük yuvarlanma direnci ve daha fazla kilometre performansı sunuyor.
Yakıt tasarrufu ve düşük karbondioksit salınımı hedeflendiğinde en temel performans göstergesinin, "düşük yuvarlanma direnci" olduğunun altını çizen Goodyear Türkiye, İsrail ve Kafkasya Pazarlama Direktörü Alper YÜKSEL, "Goodyear EfficientGrip, sahip olduğu düşük yuvarlanma direnci sayesinde, önde gelen rakiplerine göre yılda 30,6 litre yakıt tasarrufu sağlar. Diğer bir deyişle, sürücüler aynı miktar yakıtla, yılda 385 km daha fazla yol alırlar" dedi.
Yeni EfficientGrip lastiklerinin, orta binek sınıftan lüks sınıfa kadar çok çeşitli otomobiller için farklı ebatlarda mevcut bulunduğunu belirten Yüksel, "Her zaman yenilikçi, üstün teknolojilere sahip ve çevre dostu lastiklerimizi, tüketicilerimizin bütçelerini destekleyecek kampanyalarla sunmaya devam edeceğiz. 1 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak kampanyamız 30 Haziran 2010 tarihine kadar sürecek" dedi.
(YC-YC-E)