Emniyet Kupası Bozdoğan'ın

Emniyet Teşkilatının 165. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Bozdoğan İlçe Emniyet Amirliği oldu.

Emniyet Teşkilatının 165. yılı kutlamaları çerçevesinde Bozdoğan Emniyet Amirliğinin düzenlediği Halı Saha turnuvasında Final maçında Buharkent İlçe Emniyet Amirliği takımı ile Bozdoğan İlçe Emniyet Amirliği takımı mücadele etti. Kuyucak'ta bulunan bir halı sahada düzenlenen final maçında Bozdoğan Emniyet Amirliğinin 5-0 önde olduğu maçta Buharkent Emniyet takımının oyuncu değişiklikleri ile maçı 8-8 berabere bitiren Bozdoğan Emniyet takımı 10'ar dakikalık uzatmalarda oynadığı güzel futbolu ile 12-8 maçı kazanmayı bildi.
Polis Memurlarının kendi aralarında düzenledikleri Aydın'ın Doğu İlçeleri arası Halı Saha futbol turnuvasında 15 gündür mücadele eden takımlarının finalde de kupayı almaya hak kazandıklarını ifade eden Bozdoğan İlçe Emniyet Amiri K.Ruhi Yıldırım; "10 Nisan 2010 Emniyet Teşkilatının Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle, Polis arkadaşlarımızın arasında birlik, beraberlik, dayanışma, sosyal aktivite yaparak iş ortamından uzaklaşıp stres atmaları amacıyla düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvasına Aydın'ın Doğu İlçelerinden 6 tanesi katıldı" dedi.
Kaymakam H.Hasan Gökpınar kupayı bozdoğana götürdükleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek; "Bozdoğan İlçe Emniyet Müdürlüğünü böyle bir turnuvayı organize ettiği için kutluyorum. 15 gündür spor yapan 6 ilçe Emniyet mensuplarımız yoğun iş ve stresten uzak kalarak turnuva boyunca moralleri yerindeydi. Bozdoğanımıza da güzel bir halı saha kazandırmak için girişimler başlatacağız. Bu arada rakibimiz Buharkent Emniyet takımını da oynadıkları güzel ve centilmen futbolundan dolayı kutluyorum. Arkadaşlarıma başarılarından dolayı da tebrik ediyorum" dedi.
KAYMAKAM FİNAL MAÇINDA OYNADI
Bozdoğan Kaymakamı H.Hasan Gökpınar, turnuvanın final maçında forma giyerek takımı adına 4 gol atarken 3 golde de asist yaparak takımının kupayı almasında en etken isimlerden birisi oldu. Bozdoğan ve Buharkent'ten takımlarına destek için gelen İlçe protokolünü ağırlayan Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu, Kuyucak'ta yapılan bu etkinlik nedeniyle ilçelerinin hareket kazandığını ifade etti. Kupa töreninin ardından kazanan Bozdoğan Emniyet Amirliği kupa sevincini yöresel halk oyunlarından Aydın Zeybeği oynayarak kutladı.