Demirci'de Öğrenci Servisi Devrildi: 18 Yaralı

Demirci ilçesinde, öğrencileri taşıyan bir minibüsün başka bir minibüsle çarpışması sonucu 16'sı öğrenci 18 kişi yaralandı

Demirci ilçesinde, öğrencileri taşıyan bir minibüsün başka bir minibüsle çarpışması sonucu 16'sı öğrenci 18 kişi yaralandı. Kaza, bu sabah saat 07:35'de meydana geldi. Orhan Kazdağlı yönetimindeki 45 PL 400 plakalı araç, Demirci-Simav kavşağında dönerken karşı taraftan gelen Muammer Baş (41) yönetimindeki 45 PT 476 plakalı öğrenci taşıyan minibüsle çarpıştı. Yaralanan 16 öğrenci ve iki şoför o anda oradan geçen vatandaşlarca Demirci Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.
Taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan servisin özel servis olduğu ve Hoşçalar ve Sevinçler köyünden Demirci İlçesine gelmek için yola çıktıkları bildirildi. Kaza yerine Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Akar da gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Yaralı öğrenciler, Duygu Çalı, Tülay Öztürk, Muharrem Göktaş, Recep Yanar, Ali Dübek, Ali Göktaş, Recep Sevgi, Günay Kavak, Emine Kıran, Sedat Sönmez, Ayşen Karaşahin, Mukaddes Sevgi, Mehmet Kıran, Ferhat Baş yaralanırken, Cemile Taş ve Sibel Sönmez'in sağlık durumlarının ağır olduğu belirtildi. Araç sürücüleri Orhan Kazdağlı (52) ile servis şoförü Muharrem Baş'ın da sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.