Uğur Dündar doktorlara kızdı

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Kovancılar Devlet Hastanesi'ne canlı olarak bağlanan Uğur Dündar çevrede bulunana doktorlara kızdı.

Uğur Dündar doktorlara kızdı
DHA Muhabiri depremden sonra oluşturulan kurtarma ekipleri, acil müdahale timleri ve yaralıların son durumları hakkında Uğur Dündar'a bilgi verirken çevrede toplanan doktorların tavrı usta spikeri kızdırdı.

"Ferit seni seyrederken dikkatimi çeken bir görüntüyü yorumlamadan geçemeyeceğim" diyerek söze başlayan Dündar, "Sen konuşmaya başladığında, arkanda toplanan kalabalık arasında ki aralarında resmi görevliler de var. Giyisilerinden anlıyorum. Cep telefonları ile tanıdıklarına falan haber vererek bak şuan da ben ekrandayım diyerek böyle gülümseyen bir ifadeyle konuşabiliyorlar. Depremde kaybettiğimiz insanların acısı çok büyük yüreğimizi yakıyor. Ama bu duyarsızlık en az onlar kadar bizi üzüyor. Nedir bu, biz nasıl bir toplum olduk? 51 kişi hayatını kaybetmiş 10'larca insan hastanede can çekişiyor. Bazı insanlar senin arkana geçip gülerek bak beni görüyormusun diye haber geçiyorlar. Olacak şey değil" diye konuştu.

Dündar bu sözleri söylerken resmi görevli bir doktorun el sallaması ile dikkat çekti

İŞTE O ANLAR