İş-kur'dan İş Güvenliği Semineri

İş Kurumu Bursa Şubesi uzmanları tarafından Orhaneli Orman işletmesi bünyesinde çalışan personele iş güvenliği ve işçi sağlığı hakkında seminer verildi.

İş-kur'dan İş Güvenliği Semineri
Orman İşletmesi toplantı salonundaki seminerde konuşan İş-Kur uzmanları, iş güvenliğinin nasıl sağlanacağı konusunda orman personelini ve yetkilileri bilgilendirdi. İş yerlerinde sağlığı tehdit edebilecek her türlü olumsuz şartın asgari seviyeye indirilmesinin hedeflendiğini anlatan uzmanlar, bu tür seminerlerin devam edeceğini söyledi.
Orhaneli Orman İşletmesi Müdürü Hakkı Türkoğlu, "İşletmemizde 80 kişilik işçi kadromuz var. İş-Kurumu'ndan talep ettiğimiz uzmanla işçilerimizi iş güvenliği ve iş sağlığı konusunda eğittik. İş kazalarını asgari seviyeye indirmek için, çalışma ortamında her türlü güvenlik tedbirini almak ve işçilerimize koruyucu malzeme vermek kafi değil. En önemlisi bilgi. Personelimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli. İşçilerimizin çalışırken dikkatli olmalarını, işlerine konsantre olmalarını, her türlü güvenlik tedbirini almalarını istiyoruz. Bu eğitimle bu şuuru aşılamayı hedef aldık ve faydası olacağı inancındayız" dedi.