Frıgoglass, Innobev 2010 Fuarı'na Katılıyor

SFA'yı alarak Türk pazarına adım atan Frigoglass, Innobev 2010 Fuarı'na katılıyor.

Frıgoglass, Innobev 2010 Fuarı'na Katılıyor
İçecek soğutucuları sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden Frigoglass, özellikle bira, süt ürünleri ve meyve suyu alanlarında Türkiye'nin en önemli endüstriyel soğutucu üreticilerinden SFA Soğutma Sanayi İç ve Dış Ticaret AŞ'yi yakın zamanda devralarak, Türkiye'deki faaliyetlerini genişletti.

Frigoglass, SFA'yı alarak, coğrafi yayılımına, büyüme potansiyeli en büyük pazarlardan biri olan Türkiye'yi de katmış oldu. En son ABD'deki satın alım ve Çin'de gelişen yatırım projelerine ek olarak, Türkiye'de başlanan faaliyetlerle coğrafi konumunu 5 kıtaya yayan Frigoglass, buna paralel olarak müşteri portföyünü de genişletti.

Frigoglass, dünyanın ilk tüm aşamalı çevre dostu soğutma çözümlerini tanıtmak amacıyla, bu yıl 9-11 Mart tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek olan üretici ve tüketiciler için yıllık endüstri organizasyonu Innobev Global Meşrubat Kongresi'ne katılacak. Eco-cool soğutucuları, içecek firmalarının karbon ayak izi miktarlarını azaltan programlarına katkı sağlamanın yanı sıra, sürdürebilir operasyonlara destek verecek.
Frigoglass Genel Müdürü Petros Diamantides, Türkiye gibi hızlı gelişen bir pazara paha biçilemez bir giriş noktası sunmanın yanı sıra müşterilerine hizmette içecek soğutma üretimi kapasitesi ile önemli bir destek sağlayan SFA ile Türkiye'de bulunmaktan çok mutlu olduklarını söyledi.

Diamantides, "Geleceğe yönelik büyümemizin özünde yenilik yatıyor. Bu nedenle İstanbul'da dünyanın en büyük içecek firmalarının sürdürebilir başarıları adına önemli bir adım olan içecek soğutma Eco-Cool ürünlerimizi tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz" dedi.