Erciş'te Okuma Yazma Etkinliği

Van'ın Erciş ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören birinci sınıf öğrencileri arasında okuma yazma bayramı etkinliği düzenlendi.

Erciş'te Okuma Yazma Etkinliği
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören 27 öğrencinin okuma yazmaya geçmesi nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Mehmet Yazıcı, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Burada bir konuşma yapanOkul Müdürü Mehmet Yazıcı, çocukların başarısının arkasında öğretmen-öğrenci ve veli iletişiminin çok iyi kurulmuş olmasının yattığını belirtti. Başarının özverili, disiplinli, planlı çalışan sınıf öğretmeni Şenol Türkyılmaz'a ait olduğunu vurgulayan Yazıcı, "Sınıf öğretmeni Şenol Türkyılmaz öğrencilerini aslında 20 Ocak 2010 tarihinde okumaya geçmelerini sağlamıştı. Ancak, yarıyıl tatili sebebi ile okuma bayramı etkinliğimizi bugün gerçekleştirebildik. Başarılı öğretmenimizi kutlarken, öğrencilerimizi de candan tebrik ediyorum" dedi.
Daha sonra yapılan etkinlikte öğrenciler şiir okuyup, şarkı söyledi. Çeşitli skeç gösterileri de sunan öğrenciler, Karagöz ve Hacivat gösterisini de ilgiyle izledi.
Programın sonunda öğrencilere Okul Müdürü Mehmet Yazıcı tarafından 'Ben okuyorum' belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi.