CHP'yi sarsan ölüm haberi

CHP, Kütahya İl Sekreterinin ölüm haberiyle sarsıldı.

CHP'yi sarsan ölüm haberi
CHP Kütahya İl Sekreteri evli 2 çocuk babası 47 yaşındaki Nurhan Akdemirci, otomobilinin arka koltuğunda ölü olarak bulundu.

Akdemirci'nin kalp krizinden ölmüş olabileceği belirtildi.

Dün saat 13.00 sıralarında CHP il binasından partililere "Bir cenaze törenine katılacağım" diyerek çıkan Nurhan Akdemirci'den bir daha haber alınamadı. Devriye gezen jandarma ekipleri bugün öğleden sonra Nurhan Akdemirci'yi merkeze bağlı Akdoğdu ile Kumarı köyleri arasındaki yolda kapıları açık olan 43 NU 004 plakalı otomobilinin arka koltuğunda hareketsiz bir halde yatarken buldu. Jandarma ekiplerinin durumu 112 acil servise bildirmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekibi, Akdemirci'nin ölmüş olduğunu belirledi.

Kütahya Azot Fabrikası'ndan işçi emeklisi olduğu ve 8 aydır CHP Kütahya İl Sekreterliği görevinde bulunduğu bildirilen Nurhan Akdemirci'nin cesedi Kütahya Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer Nurhan Akdemirci'nin vücudunda her hangi bir darbe izinin bulunmadığını, kalp krizi sonucunda ölmüş olabileceğini belirtti. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


DHA