5. Suki Toplantısı Kayseri'de Yapılacak

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan, Su ve Kanalizasyon İdareleri (SUKİ) 5. İstişare Toplantısı'nın Kayseri'de yapılacağını söyledi.

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, yaptığı açıklamada, 16 Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresinin üst düzey yöneticilerinin katılacağı 5. İstişare Toplantısı'nın KASKİ tarafından düzenleneceğini söyledi. Batukan, "Bilindiği gibi daha önce Konya, İstanbul, Gaziantep ve İzmir'de düzenlenen SUKİ İstişare Toplantılarında, Su ve Kanalizasyon İdarelerinin idari, teknik ve hukuki alanlarda karşılaştıkları sorunlar paylaşılıyor ve çözümlenmeye çalışılıyor" dedi.
Toplantıların değişik şehirlerde aynı işi yapan yöneticilerin tanışmalarına vesile olduğunu açıklayan Batukan, "İstişare toplantısında idarecilerin, farklı tecrübeleri paylaşılıyor. Böylece de doğması muhtemel sorunların önüne geçiliyor" diye konuştu.
Daha önceki toplantılardan elde edilen sonuçların Su ve Kanalizasyon İdarelerinin idari ve teknik alanda hizmetlerine ışık tuttuğunu açıklayan Batukan Kayseri'de yapılacak olan 5. İstişare Toplantısı'nın 12 Mart 2010 Cuma Günü Saat 10:00'da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılacak açılış konuşmasıyla başlayıp, 13 Mart Cumartesi 12:00'da Mirada Del Lago Otel Erciyes Toplantı Salonu'nda kapanış konuşması ve sonuç bildirgesinin okunmasıyla son bulacağını sözlerine ekledi.