2009 Değerlendirildi, 2010 Hedefleri Görüşüldü

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, 'Ekip çalışmasıyla ve emek vererek yapılan hiçbir işin boşa gitmeyeceği inancındayız' dedi.

2009 Değerlendirildi, 2010 Hedefleri Görüşüldü
İl Özel İdaresi'nin 2009 yılı değerlendirmesi ve 2010 yılı hedeflerine yönelik çalışmaların görüşülmesi amacıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Sarıyıldız'ın, daire başkanlarının, ilçe özel idare müdürlerinin ve bakımevi sorumlularının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Karanfil, "İlçelerde 2009 yılında yapılan çalışmalar ve 2010 yılı hedeflerine ulaşabilmek için gerekli planlamaların yapılması konusunda konuşmak, ilçelerimizin sıkıntılarını dinlemek, eksikliklerini paylaşmak ve çözüm için fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızdan verimli sonuçlar elde edeceğimiz düşüncesindeyiz" diye konuştu.
Ekip çalışmasıyla ve emek vererek yapılan hiçbir işin boşa gitmeyeceği inancında olduğunu savunan Karanfil, "Hiçbir zaman dört dörtlük olma iddiasında değiliz. Ancak birçok çalışmalarımızın örnek alınacak kadar başarılı olduğunu da söylemeden geçmek istemiyorum. Tabii ki bir takım eksikliklerimiz var. Ama sizlerin özverisi ve emekleriyle bu eksiklikleri de en aza indireceğimizden şüphemiz yok, yeter ki ekip ruhumuzu kaybetmeyelim" şeklinde konuştu.
Başarıda ekip ruhunun çok önemli olduğunu ve Özel İdare olarak bunu sağladıklarını kaydeden Karanfil, şöyle konuştu: "İlçeleri yalnız bırakmamak adına gerçekleştirdiğimiz toplantımızda bundan sonraki çalışma döneminizde sorunsuz, sıkıntısız bir dönem olması için bizler idareci olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda bize destek veren ve çalışmalarında emek sarf eden herkese çok teşekkür ediyoruz."
Karanfil, ilçe sorunlarının ve işleyişin kaymakamlarla mutlaka paylaşılması gerektiğini de söyledi. Karanfil'in konuşmasının ardından tüm ilçeler görüş ve önerilerini bildirerek, böyle bir toplantı imkanı sağlandığı için teşekkür etti.