Kuşadası'nın Tanıtım Atağı Sürüyor

2010 turizm sezonuna yönelik Eylül ayından beri yurt dışındaki fuarlarda etkin bir tanıtım kampanyası gerçekleştiren Kuşadası Belediyesi, bu kez dünya turizminin borsası olarak bilinen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na çıkarma yapıyor

Kuşadası'nın Tanıtım Atağı Sürüyor
2010 turizm sezonuna yönelik Eylül ayından beri yurt dışındaki fuarlarda etkin bir tanıtım kampanyası gerçekleştiren Kuşadası Belediyesi, bu kez dünya turizminin borsası olarak bilinen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na çıkarma yapıyor. Kuşadası Belediyesi, 5 gün sürecek fuarda iki ayrı stantta ilçenin tanıtımını gerçekleştirecek.
Kış sezonundan beri yurt dışında Londra, Roma, Utrecht, Brüksel, Milano, yurt içinde ise İstanbul EMITT ve İzmir Travel Turkey fuarlarında açılan stantlarla son derece etkili kampanyalar yürüten Kuşadası Belediyesi, dünya turizm sektörünün kalbinin atacağı Berlin'deki fuarda 5 gün boyunca yer alacak. Tanıtım çalışmalarını yürütecek olan Kuşadası heyetinde Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel
Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, Aydın Kültür ve Turizm Müdür Nuri Aktakka, Aydın Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Demir, Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi, Belediye Meclisi Turizm Komisyonu Başkanı ve Kuşadası Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Murat Saraç ile turizmciler bulunuyor.
Türkiye'nin bu yıl partner ülke olduğu fuarda Kuşadası Belediyesi Kuşadası'nı iki ayrı stant ile temsil edecek. Kuşadası Belediyesi 40 metrekarelik bir stantla fuardaki yerini alacak ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın standı içerisinde de bulunacak.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, kış sezonunun başından itibaren planlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarının Berlin'deki fuarda zirveye çıkacağını söyledi. Yaptıkları çalışmalarla yıllardır yaşanan tanıtım eksikliğini ortadan kaldırdıklarını anlatan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, "Tanıtım çalışmaları ile uluslararası fuarlarda unutulan Kuşadası ismini dev tur operatörlerine yeniden hatırlattık. Kısa sürede büyük bir ivme kazandık. Berlin'de tanıtım
çalışmalarımız en üst düzeye çıkacak. Bu çalışmalarımızda turizm sektörünün temsilcilerinin yanı sıra valiliğimiz, kaymakamlığımız ve kültür turizm müdürlüklerimiz ile işbirliği yaparak bir bütünlük sağladık" dedi.
Türkiye'nin partner ülke olarak yer alacağı ITB Uluslararası Berlin Turizm Fuarı, 10-14 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kuşadası Belediyesi tarafından fuar içerisindeki iki ayrı standta Kuşadası'ndan ve tüm oteller ile acentelerden toplanan dokümanlar ve tanıtım malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirilecek. Ayrıca, fuarda Guinness Rekoru sahibi Kuşadalı aşçılar gösteriler yapacak.