'Kadının Eli Değerse'

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Nar Seramik Sanat Grubu ile Bursa Türk Alman Derneği iş birliği ile düzenlediği 'Kadının Eli Değerse' etkinliğinde konuşan Başkan Recep Altepe, 'Kadın elinin değdiği her şey daha güzel ve daha anlamlı olur' dedi

'Kadının Eli Değerse'
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Nar Seramik Sanat Grubu ile Bursa Türk Alman Derneği iş birliği ile düzenlediği "Kadının Eli Değerse" etkinliğinde konuşan Başkan Recep Altepe, "Kadın elinin değdiği her şey daha güzel ve daha anlamlı olur" dedi.
Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "Kadının Eli Değerse" başlıklı programa katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuşmasına Elazığ'da meydana gelen depremde ölen vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek başladı. Başkan Altepe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bütün kadınların barış ve huzur dolu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu. Kadınların sadece bir günle hatırlanmaması gerektiğine dikkat çeken Altepe, "Kadınlar sadece bir gün hatırlanacak kişiler değildir. Onlar ellerinin değdiği her şeye daha bir anlam katıp güzelleştiren kişilerdir. Bu yüzden onları her zaman hatırlamamız gerekir" şeklinde konuştu.
AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise, kadınların geçmişten günümüze kadarki süreçte bu ülkenin her zaman en önemli değeri olduğuna işaret ederek ,toplumların gelişmesi noktasında kadınlara önemli görevler düştüğünü söyledi. Çelik, kadın ve erkeğin eşdeğer için hükümet olarak farklı çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Bursa Nar Seramik ve Sanat Grubunun çalışmaları davetlileri büyüledi. Bursalı kadınların el izleri ile ölümsüzleştiği programda Başkan Altepe'ye plaket verildi. Altepe, kadınların gününü kutlayarak karanfil dağıttı.