Elazığlılar Derneği'nde Nöbet Değişimi
Gemlik Elazığlılar Derneği'nin yeni başkanı Ercan Gökalp oldu.

İbrahim Karaçin, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin öneminden bahsetti. Eski Dernek Başkanı Mehmet Ali Yücel ise, seçilecek yönetime her türlü desteğin verilmesi gerektiğini söyledi.
Derneğin yeni başkanı olan Ercan Gökalp, kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkür ederek, "Esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, her kesimden insanımızın görüş ve desteğini almaya gayret göstereceğiz. Siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşları ile diyalog içinde olacağız. Her siyasi partiye eşit mesafede olacağız" dedi.
Ercan Gökalp başkanlığındaki yeni yönetimde Habibe Taymaz, Alaattin Keven, İrfan Çakırcı, Suat Kurtlu, İlyaz Tunç, Ahmet Kurnaz yer alırken, denetim kuruluna Nevzat Kırat, Suat Çoban, Ahmet Dündar seçildi.
