Deli Mi? Veli Mi? Kula Da Sahne Aldı

Kula Ülkü Ocakları tarafından organize edilen İzmir Efsane Sahnesi'nin hazırlamış olduğu 'Deli mi? Veli mi?' adlı tiyatro oyunu Kula Belediye Düğün Salonu'nda sahne aldı

Deli Mi? Veli Mi? Kula Da Sahne Aldı
Kula Ülkü Ocakları tarafından organize edilen İzmir Efsane Sahnesi'nin hazırlamış olduğu "Deli mi? Veli mi?" adlı tiyatro oyunu Kula Belediye Düğün Salonu'nda sahne aldı. MHP Kula İlçe Başkanı Mustafa Harmandalı başta olmak üzere belediye meclis üyeleri ile çevre ilçelerdeki ülkü ocakları başkanlarının katıldığı program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Kula Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Selendili, tüm gelen davetlilere geldikleri için teşekkürlerini sundu. Selendili "Kula da butür etkinliklerin azlığından kaynaklanan boşluğu doldurmak adına bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi "Selendili Bugün egemenliğimize, birliğimize, vatanımızın bütünlüğüne, bin yıllık kardeşliğimize ve huzurumuza yönelik çok yönlü bir saldırıyla karşı karşıyayız" dedi.
Kula Ülkü Ocakları olarak bu nedenle, üzerimizde oynanan oyunlara, aramıza sokulmak istenen fitnelere rağmen, Al bayrağımızı yükseltmek, şehitlere sahip çıkmak, gazileri kucaklamak ve kardeşliği savunmak için bizler buradayız vede her zaman var olacağız" şeklinde konuşmasını tamamladı. Burcu Ergün Bayrak şiirini okumasının ardından sahneye "Deli mi? Veli mi?" adlı tiyatro oyununda tek oyuncu Mehmet Demirkesen çıktı. Akıl Hastanesi'nden kaçan deli rolü ile izleyicileri bazen hüzün bazen kahkahalara boğan Demirkesen oyunda "Dağdaki teröristlere bile açılım yaptılar, bende akıl hastaları için açılım istiyorum" demesi salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.
Mehmet Demirkesen gecenin sonunda okuduğu "Sakarya" şiir ile geceye damgasını vurdu.