Tdh'den Sevgi, Dostluk Ve Dayanışma Gecesi

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı tarafından, sevgi, dostluk ve dayanışma gecesi gerçekleştirildi. Geceye yaklaşık TDH partili katıldı.

Tdh'den Sevgi, Dostluk Ve Dayanışma Gecesi
Mustafa Sarıgül'ün liderliğindeki TDH, Balıkesir'deki hızlı yükseliş trendini kutladı. İlçe teşkilatı başkanı Av. Sait Tekin'in organize ettiği sevgi, dostluk ve dayanışma gecesine yaklaşık 600 partili katıldı. Güre beldesindeki 'Saruhan' isimli otelin salonunda gerçekleşen geceye katılması beklenen TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yoğun programı nedeniyle katılamadı ve yazılı mesaj gönderdi. Oluşumun genel merkez yetkilileri Hikmet Çetin, Mehmet Tüm, Ali Rıza Özmen, Hüseyin Çobanoğlu, Orhan Duran, Hüseyin Arslan, Zeki Eker, Engin Akman, Faik Tümen ve TDH Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki ile birlikte TDH'nin bir çok il başkanı, çok sayıda ilçe ve belde başkanı ile yöneticilerinin katıldığı geceye, TDH'nin üyeleri de katılım gösterdi. 500 kişilik salona sığmayan TDH'liler, masaları hınca hınç doldurdu.
Hediye çekilişinin de gerçekleştirildiği gecede konuşan partililer, Mustafa Sarıgül'ün önderliğinde yürüdükleri yolda, öncelikli hedeflerinin iktidar olduğunun altını çizdi. Güre beldesinin bağımsız Belediye Başkanı kamil Saka'nın da katıldığı gecede konuşan TDH Edremit İlçe Başkanı Av. Sait Tekin, "İşsizlik tavan yapmış, halkımız bunalmış, şehidim mezarında, anası başucunda ağlarken, askerimin canı sıkkın ne olduğunu anlamaya çalışırken, yumruklarımı sıkıp, 'kardeşim sırası mıydı yargıyla uğraşmanın şimdi' demek gelse de içimden, ben bu gece ne ülkeyi yönetemeyen hükümetten, ne de ona muhalefet edemeyen muhalefet partilerinden bahsetmek istemiyorum. Bu gece ben bütün sıfatlarımı bir tarafa bırakarak sadece bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak konuşmak istiyorum. Çünkü ben açık diyorum, onlar katsayı diyor. Ben iş diyorum, onlar referandum diyor. Biz kardaşız, zaten canız diyorum, onlar açılım diyor. Ben yıldım, bıktım diyorum, onlar dur daha bitmedi diyor" diye konuştu.
TDH'liler, gecede canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.