Süt Sağarken Elektrik Çarpan Genç Öldü

Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı Hacıoğlu köyünde önceki gün süt sağarken, elektrik akımına yakalanan 22 yaşındaki Kenan Çiftçi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık ilçesinin Alibey adasında bir restoran da çalışan Kenan Çiftçi adlı genç, akşam saatlerinde Gömeç'e bağlı Hacıoğlu köyündeki evine gitti. Hayvancılıkla geçimini sağlayan ailesine ait ineklerin sütünü almak isteyen genç, süt sağma makinesi ile sağma işlemini gerçekleştirdi.
İnekleri sağdıktan sonra süt sağma makinesini toplarken kablodaki kaçak nedeniyle 220 voltluk akıma kapılan Kenan Çiftçi'nin titreye titreye yere yığıldığı öğrenildi. Ağabeyi Kadir Çiftçi'nin ilk müdahalesinin ardından 112 Ambulansıyla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Askerden yeni gelen Kenan Çiftçi'nin, iki ay sonra evlenmeye hazırlandığı kaydedilirken, Ayvalık'taki çalıştığı iş yeriyle, köyünde yardımsever, çalışkan ve dürüst kişiliğiyle tanınan gencin ani ölümü sevenlerini ve ailesini yasa boğdu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Kenan Çiftçi'nin cenazesi otopsi için Bursa'ya gönderildi.